Ексклюзиви
понеділок, 08 січня 2024 11:24

Спецтема: Війна Росії проти України

Ворог штурмує Авдіївку із усіх напрямків

Ворог штурмує Авдіївку із усіх напрямків
Російські війська ведуть штурмові дії з усіх напрямків у бік Авдіївки Донецької області. Фото: facebook.com/pressjfo.news

На фронті російські окупанти на Донбасі ведуть штурмові дії з усіх напрямків у бік Авдіївки та завдають авіаударів по місту.

Російські та українські військові ведуть позиційні бої за місто в Донецькій області, повідомляє американський Інститут вивчення війни (ISW).

"Російські війська третій день поспіль ведуть активні штурмові дії з усіх напрямків у бік Авдіївки", - сказано в повідомленні.

Підрозділи 9-ї мотострілецької бригади (1-й армійський корпус так званої ДНР) продовжують діяти поблизу Авдіївки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія активізує авіацію на лівобережжі Херсонщини

"7 січня російські та українські війська продовжили бойові дії поблизу Авдіївки, однак підтверджених змін лінії фронту на цій ділянці не було. Російські та українські джерела стверджують, що позиційні бої тривали на північний захід від Авдіївки в районі Новобахмутівки, Степового та Авдіївського коксохімічного заводу та на південний захід від Авдіївки в районі Первомайського, Невельського та Водяного", - йдеться у свіжому звіті.

Кількість ворожих артобстрілів на фронті дещо знизилася. На Таврійському напрямку їх зафіксовано 617 за минулу добу, повідомив 8 січня командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Олександр Тарнавський.

Зараз ви читаєте новину «Ворог штурмує Авдіївку із усіх напрямків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути