понеділок, 21 листопада 2022 07:09

Спецтема: Війна Росії проти України

Ворог рахує втрати: ЗСУ всипали окупантам на Луганщині

Ворог рахує втрати: ЗСУ всипали окупантам на Луганщині
Авіація Сил оборони протягом поточної доби завдала по ворогу шість ударів. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Російські окупанти намагаються утримати тимчасово захоплені території України. Противник зосереджує зусилля на стримуванні підрозділів Сил оборони, а на окремих напрямках продовжує вести наступальні дії.

За минулу добу наші воїни відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Бахмут, Білогорівка, Курдюмівка, Мар'їнка, Новомихайлівка, Первомайське, Підгородне, Спірне, Стельмахівка та Яковлівка Донецької області, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України вранці 21 листопада.

"Підтверджено ураження колони російських окупаційних військ в районі населеного пункту Сиротине Луганської області. Інформація щодо втрат противника уточнюється", – йдеться в повідомленні.

Авіація Сил оборони протягом поточної доби завдала по ворогу шість ударів: три по районах зосередження окупантів та ще три – по позиціях його зенітних ракетних комплексів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Військові показали небезпечні "сюрпризи", якими окупанти нашпигували будівлю СБУ в Херсоні

Підрозділи ракетних військ і артилерії ЗСУ за поточну добу уразили два пункти управління, склад боєприпасів, п'ять районів зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, а також два інші важливі об'єкти противника.

Збройні сили України продовжують контрнаступальні дії в Луганській області. Важкі бої тривають на лінії Сватове – Кремінна.

А на півдні країни російські окупанти виводять свої сили із зони досяжності артилерії ЗСУ.

На Сватівському напрямку 19 листопада Сили оборони України продовжували контрнаступальні дії. За даними російських джерел, загарбники відбивали атаки українських військ у напрямках Червонопопівки (приблизно 6 км на північний захід від Кремінної) та Площанки (за 20 км на південний захід від Сватового).

Зараз ви читаєте новину «Ворог рахує втрати: ЗСУ всипали окупантам на Луганщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути