вівторок, 31 січня 2023 07:10

Спецтема: Війна Росії проти України

Ворог рахує втрати: ЗСУ повідомили хороші новини з фронту

Ворог рахує втрати: ЗСУ повідомили хороші новини з фронту
Авіація ЗСУ протягом доби завдала чотири удари по районах зосередження ворога. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

За минулу добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки російських окупантів у районах населених пунктів Новоселівське, Білогорівка Луганської області та Ямполівка, Спірне, Красна Гора, Парасковіївка, Бахмут, Кліщіївка, Іванівське, Авдіївка, Водяне, Первомайське і Вугледар на Донеччині.

Противник продовжує зазнавати великих втрат та почав використовувати додаткові цивільні медичні установи для розміщення поранених російських загарбників, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України вранці 31 січня.

"У місті Луганськ на території пологового будинку міської лікарні № 3 та пологового будинку обласної лікарні окупанти розгорнули "польовий шпиталь", де лікують російських військовослужбовців. У зв'язку з використанням противником двох пологових будинків для лікування поранених росіян у місті можливо прийняти пологи лише в Луганському обласному перинатальному центрі, де катастрофічно не вистачає місць та створюються ризики і несприятливі умови для пологів", – сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пентагон назвав країни з найпотужнішими арміями в світі

Авіація ЗСУ протягом доби завдала чотири удари по районах зосередження ворога, а підрозділи ракетних військ і артилерії уразили три пункти управління, чотири райони зосередження та два склади боєприпасів окупантів.

Українська армія цьогоріч опинилася на 15-му місці у світі, піднявшись одразу на сім сходинок порівняно з рейтингом минулого року. Аналітики опублікували щорічний рейтинг найсильніших армій світу, провівши ранжування на основі наявної вогневої потужності, свідчать дані міжнародної компанії Global Firepower.

Зараз ви читаєте новину «Ворог рахує втрати: ЗСУ повідомили хороші новини з фронту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути