Ексклюзиви
неділя, 25 квітня 2021 09:47

Збройні формування Росії за минулу добу дев'ять разів відкривали вогонь

Збройні формування Росії за минулу добу дев'ять разів відкривали вогонь
У селищі Дружба, що на околиці Торецька, 22 квітня російсько-окупаційні війська двома ракетами протитанкового комплексу понищили огорожу та приватний будинок. Стріляли зі сторони Горлівки / Штаб ООС

Протягом минулої доби, 24 квітня, в районі проведення операції Об'єднаних сил зафіксовано дев'ять порушень режиму припинення вогню.

Неподалік Водяного збройні формування Росії відкривали вогонь з мінометів 120-го і 82-го калібрів, гранатометів і стрілецької зброї. У передмісті Пісків російсько-окупаційні війська обстріляли позиції українських захисників з підствольних гранатометів і стрілецької зброї. Поблизу Новгородського, Лебединського та Троїцького окупанти вели вогонь з ручних і станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Про це повідомляє штаб ООС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський не зустрічатиметься з Путіним у Москві

Про дії збройних формувань Росії Україна повідомила представників ОБСЄ. Бойових втрат серед наших захисників немає.

Станом на 7 ранку, 25 квітня, зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню. Біля Пісків ворог застосував ручні протитанкові гранатомети і стрілецьку зброю.

Українські військові надалі контролюють ситуацію в районі проведення ООС та дотримуються режиму припинення вогню.

Зараз ви читаєте новину «Збройні формування Росії за минулу добу дев'ять разів відкривали вогонь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути