Ексклюзиви
субота, 08 липня 2017 12:29

"Вони підуть з цієї війни": назвали прорахунок Росії по Україні

"Вони підуть з цієї війни": назвали прорахунок Росії по Україні
У Росії не було розрахунку воювати більше, ніж три роки – Юрій Колесников

Військово-політичне керівництво Росії не розраховувало, що військова операція проти України розтягнеться більш, ніж на три роки.

Про це заявив військовий експерт Юрій Колесников.

"Вони підуть з цієї війни. У них і не було розрахунку більше, ніж на три роки. Чому вони так впевнено поперлися в Крим, на Донбас? Ви подивіться, як тільки припинилася підтримка з боку навіть колишніх співробітників СБУ або МВС, вони далі не змогли просунутися. Чому вони змогли захопити Крим? Який відсоток співробітників СБУ, які перейшли на бік ворога? У Криму практично всі", - зазначив він.

За словами Колесникова, в Кремлі не розраховували, що зіштовхнуться із запеклим опором в Україні.

"Для порівняння. З прикордонників на бік ворога за всю війну перейшли тільки двоє людей. При чому в чистому вигляді на бік ворога перейшла тільки одна людина. Другий приїхав до Києва і звільнився офіційно, і повернувся. Чому ми мовчимо, що росіянам не безкровно Крим дістався, і єдині, хто дав справжній бій - це прикордонники. Чому ми про це не говоримо. Хоча їх сім'ї також брали в заручники", - підкреслив експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У пеклі Моторола і Гіві зачекалися": повідомили про смерть одного з ватажків "ЛНР"

Колесников заявив, що спецслужбам України варто звернути більш пильну увагу на діяльність чеченської діаспори, більшість представників якої налаштовані прокадировськи.

Зараз ви читаєте новину «"Вони підуть з цієї війни": назвали прорахунок Росії по Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути