понеділок, 22 січня 2018 15:56

Військові розповіли, як захопили в полон диверсанта бойовиків - відео

Військові розповіли, як захопили в полон диверсанта бойовиків - відео
Оприлюднили відео, як українські бійці захопили у полон диверсанта бойовиків. Фото: Times.DN.UA

У мережі оприлюднили відео, як українські військові захопили у полон бойовика, який у складі диверсійно-розвідувальної групи намагався пробратись на позиції українців у районі Широкиного.

Відео опубліковало Військове телебачення України.

Бійці розповіли подробиці, як відбили напад ворожої диверсійно-розвідувальної групи.

"Після затримання він сказав, що є рядовим, бійці ЗСУ в це не вірять, бо манера спілкування і одяг свідчили про вищу "посаду"", - йдеться у повідомленні.

За словами одного з бійців, у диверсанта було тяжке поранення. Йому одразу вкололи знеболююче, тому в такій ситуації непідготовлений чоловік говорив би нісенітниці, а цей говорив чітку і добре відтреновану інформацію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Усім чоловікам з'явитися у терміновому порядку в військкомати" - у ЛНР оголосили мобілізацію

Терориста затримали 19 січня. Тоді українські бійці помітили наближення ворожої диверсійно-розвідувальної групи. Воїни ЗСУ відкрили вогонь та поранили одного з диверсантів.

Після цього група почала відступати, кинувши на полі бою свого бойовика. Його оперативно евакуювали, надали необхідну медичну допомогу. Стан бойовика оцінюють як важкий, але стабільний.

Керівництво бойовиків намагається приховати невдалі дії своєї диверсійної групи на приморському напрямку, де залишили на полі бою свого пораненого. Це засвідчує радіоперехоплення бойовиків. У ньому один із ватажків видає "пацанам" розпорядження, нібито вони нічого не знають про "вилазку" товариша на позиції українських військових.

Зараз ви читаєте новину «Військові розповіли, як захопили в полон диверсанта бойовиків - відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути