четвер, 19 жовтня 2017 09:41

Внаслідок мінометних обстрілів на донецькому напрямку поранено трьох бійців

Внаслідок мінометних обстрілів на донецькому напрямку поранено трьох бійців
Опівночі терористи випустили понад 20 мін калібру 120 міліметрів на підступах до Троїцького. Фото: Еспресо

Минулої доби в зоні АТО поранено трьох бійців, двох з них внаслідок обстрілів і ще одного внаслідок підриву. Ситуація на на сході продовжує загострюватися.

Бойовики збільшили кількість вогневих провокацій та все частіше застосовував міномети різних калібрів, повідомив прес-центр штабу АТО.

"Більше половини від загальної кількості обстрілів за минулу добу припадало на донецький напрямок. Увечері бойовики із мінометів калібру 82 міліметри, різних видів гранатометів кілька разів били по оборонцях Авдіївки. Під гранатометним вогнем окупантів опинились наші позиції біля Луганського, Майорська, Кам'янки", - передає штаб.

Повідомляється, біля Пісків внаслідок обстрілу опорного пункту із120-міліметрових мінометів та озброєння БМП отримав поранення один наш боєць. Опівночі терористи випустили понад 20 мін калібру 120 міліметрів на підступах до Троїцького.

"На луганському напрямку ворог двічі застосовував 82-міліметрові міномети неподалік Новотошківського та Новозванівки. А із 120-міліметрових мінометів накривав позиції сил АТО у районі Кримського і Попасної. Також уночі під вогонь із автоматичних гранатометів потрапили оборонці Троїцького, Новозванівки та Новоолександрівки", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У бойовиків - переворот: Пушиліна зняли з посади

Відносно спокійно було на маріупольському напрямку. Хоча об 19 годині бойовики гатили з міномету калібру 82 міліметри неподалік Гнутового. На околицях Старогнатівки застосували великокаліберний кулемет.

"Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 53 рази порушили перемир'я. Сили АТО 31 раз вогнем у відповідь придушували активність окупантів. У результаті бойових дій двоє українських воїнів були поранені. Ще один військовий отримав поранення унаслідок підриву", - повідомив штаб.

Нагадаємо, Кабмін України прийняв постанову, у якій вказуються нові посадові оклади та оклади за військове звання для бійців АТО

Зараз ви читаєте новину «Внаслідок мінометних обстрілів на донецькому напрямку поранено трьох бійців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути