пʼятниця, 19 лютого 2021 14:50

Влада демонструє безпорадність - Тука

Влада демонструє безпорадність - Тука
Кравчук пропонує перейменувати російську агресію. Фото: Уніан

Росія не перестане обстрілювати українські позиції, як би Україна російське військове вторгнення не називала.

"З моєї точки зору нинішня влада демонструє розгубленість і безпорадність в питанні врегулювання російської агресії. Вони не мають жодного плану і просто реагують на дії Путіна", - розповідає Gazeta.ua Георгій Тука, ексзаступник міністра тимчасово-окупованих територій.

Голова української делегації в Тристоронній контактній групі Леонід Кравчук планом "Б" назвав визнання російської агресії війною. Заявив, що Україна має визнати себе державою, яка воює.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До заяв Кравчука не варто серйозно ставитися

"Викликають здивування тези, які Кравчук озвучує після того, як став головою ТКГ. У нас 6 років йде війна, а він цього не знав. Жодних об'єктивних очікувань, що Путін просто так піде з Донбасу нема. Чому Кравчук так різко змінив свою позицію теж не відомо", - каже Георгій Тука.

Якщо Росія почне ескалацію конфлікту, то Володимир Зеленський може впровадити в Україні воєнний стан.

"Але РФ не стане такого робити, бо Путіну простіше час від часу обстрілювати наші території, щоб Зеленський не зміг одягнути на себе медальку миротворця", - каже він.

Україна має багато ворогів, які живуть на її території, але не служать інтересам її громадян.

Про це заявив глава української делегації в ТКГ Леонід Кравчук, відповідаючи на питання, чи визнає він існування п'ятої колони в Україні і як це впливає на об'єднання суспільства в ефірі "Право на владу".

Зараз ви читаєте новину «Влада демонструє безпорадність - Тука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути