неділя, 29 квітня 2018 19:34

Виявили сховок зброї російських найманців

Виявили сховок зброї російських найманців
У сховку була велика кількість патронів. Фото: ДПСУ

Біля житлових будинків в смт Новотроїцьке Волноваського району Донецької області оперативники Державної прикордонної служби України виявили схрон з великою кількістю боєприпасів .

"Оперативниками Донецько-Луганського регіонального управління Державної прикордонної служби України була відпрацьована інформація щодо знаходження схованки з боєприпасами на пустирі в населеному пункті Новотроїцьке в Донецькій області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У горах Криму знайшли сховок з боєприпасами

У земляній схованці правоохоронцями виявлено майже 3000 патронів різних калібрів, в тому числі 5.45, 7.62, 12.7. Патрони знаходилися неподалік від житлових будинків і автомобільної траси "Маріуполь-Донецьк", тому могли бути використані ворожими диверсантами. Надалі виявлені патрони були передані саперам 93-й бригади для знищення", - сказано в повідомленні Держприкордонслужби.

Військова контррозвідка СБУ виявила в районі АТО на Донеччині два сховки зі зброєю та боєприпасами. У Бахмутському р-ні співробітники спецслужби виявили протипіхотну міну ПМН-2 та запал до неї. Вона перебуває на озброєнні російських військових та заборонена міжнародними законодавчими актами, повідомили в СБУ.

Зараз ви читаєте новину «Виявили сховок зброї російських найманців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути