середа, 23 листопада 2016 19:12

Вивозять обладнання кондитерської фабрики

Вивозять обладнання кондитерської фабрики

Працівники Луганської кондитерської фабрики написали відкритий лист лідерам бойовиків ЛНР і представникам преси, у якому попросили "керівництво республіки" зупинити знищення їхнього виробництва. При цьому винуватцями знищення луганяни називають власників підприємства, які перебувають у Донецьку і намагаються вивезти своє обладнання з Луганська.

"Нас попередили про закриття фабрики, - розповідає працівниця Луганської кондитерської фабрики Тетяна. - Фабрика не працювала з 2014 року, але там залишилося 70 працівників, які числилися на фабриці. Тепер знову скорочують 50 людей, а саме підприємство, обладнання вивозять і здають на брухт".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кабмін вимагає, щоб бойовики до 1 грудня заплатили за воду

Колись на фабриці було 1500 працівників і підприємство працювало у три зміни.

"Ми звернулися з офіційним листом до керівництва ЛНР. Але нас навряд чи послухають. На початку війни 2014 року керівництво фабрики встигло вивезти одну лінію цукерок із Луганська. Зараз вони планують вивезти решту обладнання – це 3 лінії цукерок і 2 лінії печива. Готують пакет документів для отримання дозволу на вивіз устаткування. Інше обладнання вже зрізають і здають на брухт", - додала працівниця фабрики.

Зараз ви читаєте новину «Вивозять обладнання кондитерської фабрики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути