четвер, 20 квітня 2017 12:50

Військові розповіли, як пригощають бойовиків "свинцевим салом"

Військові розповіли, як пригощають бойовиків "свинцевим салом"
Провокації на маріупольському напрямку не припиняються ні на день

Поблизу Маріуполя проросійські бойовики регулярно порушують режим тиші.

Про це повідомило "Військове телебачення".

Терористи активно використовують заборонену Мінськими угодами артилерію більше 100-міліметрового калібру. Провокації не припинаються.

"Незначне затишшя вздовж азовського узбережжя спостерігалося на Великдень, однак бойовиків надовго не вистачило. Українські вояки впевнено тримають оборону і готові дати адекватну відсіч ворогові", - йдеться у сюжеті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Чому "беркутівці" тікають, а наші бійці ходять обідраними" - батько героя Небесної сотні звернувся до українців

"Інколи перегукуємося з боєвиками. Кричать: "Хохли, сала хочете?". Ми пригощаємо їх свинцевим салом", - розповідає один з бійців.

Від початку доби підрозділи російсько-окупаційних військ 8 разів обстріляли позиції ЗСУ. "Пріоритетним" напрямком нині для терористів став маріупольський.

Зараз ви читаєте новину «Військові розповіли, як пригощають бойовиків "свинцевим салом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути