середа, 07 серпня 2019 20:41

Військові розповіли про ситуацію на Донбасі

Військові розповіли про ситуацію на Донбасі
Бойовики 5 разів обстріляли українських військових. Фото: Уніан

На Донбасі від початку доби бойовики 5 разів обстріляли українські позиції.

Окупанти застосували гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети, стрілецьку зброю. Про це повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил в Facebook.

Як зазначається, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" загарбники обстріляли українські укріплення поблизу Водяного та Лебединського з напрямку Ужівки зі стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" російські найманці обстріляли позиції Об'єднаних сил біля Луганського з напрямку Нижнього Лозового з автоматичних гранатометів, неподалік Південного з напрямку шахти ім. Гагаріна - з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, під Новозванівкою з напрямку Калинового-Борщуватого - з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загибель українських військових: Зеленський зателефонував Макрону

Про втрати серед українських військових не повідомляється.

Ватажок так званої ЛНР Леонід Пасічник хоче прямих переговорів з Києвом. Пасічник заявив, що готовий до діалогу із президентом України Володимиром Зеленським та запросив його на окуповану територію.

Зараз ви читаєте новину «Військові розповіли про ситуацію на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути