четвер, 02 лютого 2023 07:04

Спецтема: Війна Росії проти України

Військові повідомили переможні новини з фронту

Військові повідомили переможні новини з фронту
На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках наступальних угруповань противника не виявлено. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Розпочалася 344-та доба російського широкомасштабного вторгнення в Україну.

Учора наші воїни відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Новоселівське, Площанка, Невське, Червонопопівка, Діброва, Кузьмине і Білогорівка Луганської області, а також Спірне, Білогорівка, Васюківка, Благодатне, Красна Гора, Бахмут і Кліщіївка Донецької області, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України вранці 2 лютого.

"На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках наступальних угруповань противника не виявлено", – сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Британська розвідка показала, де в Україні йдуть найгарячіші бої: свіжа карта

Водночас підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України за минулу добу уразили пункт управління ворога, три райони зосередження живої сили противника та склад пально-мастильних матеріалів росіян.

Збройні сили України на Луганщині продовжують вести бої на Лиманському напрямку. Водночас погодні умови й ресурси зараз не сприяють наступу.

Зараз ви читаєте новину «Військові повідомили переможні новини з фронту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути