четвер, 14 лютого 2019 19:00

Військові повідомили останні новини про ситуацію на Донбасі

Військові повідомили останні новини про ситуацію на Донбасі
На Донбасі бойовики шість разів використали заборонене озброєння. Фото: Factor-news

На Донбасі впродовж дня бойовики сім разів обстріляли позиції українських військових.

Терористи шість разів використали озброєння, заборонене Мінськими домовленостями. Про це повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил в Facebook.

"У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник обстріляв позиції Об'єднаних сил: двічі, з мінометів калібрів 120 та 82 мм, а також з озброєння БМП та ручних протитанкових гранатометів – у районі населеного пункту Піски; з мінометів калібру 120 мм, а також з озброєння БМП – біля селища Опитне; з мінометів калібру 120 мм – у районі населеного пункту Верхньоторецьке; з мінометів калібру 82 мм, ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї – поблизу міста Авдіївка.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" ворог обстрілював українських захисників: з мінометів калібру 120 мм, озброєння БМП та станкових протитанкових гранатометів – в районі населеного пункту Зайцеве; з автоматичних станкових гранатометів – поблизу населеного пункту Хутір Вільний", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Цього дня на передовій загинули 8 українських воїнів

Втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає. Втрати противника уточнюються.

На Луганщині працівники аварійної бригади Луганського енергетичного об'єднання попали під обстріл. Електрики намагались відновити світло постачання для мешканців попаснянського району.

Зараз ви читаєте новину «Військові повідомили останні новини про ситуацію на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути