Ексклюзиви
понеділок, 19 листопада 2018 18:30

Військові показали, як на передовій працюють "покемони"

Військові показали, як на передовій працюють "покемони"
На Донбасі проти бойовиків застосовують "покемонів". Фото: Народна Правда

Українські військові показали, як відправляють "привіти" ворожим ДРГ бойовиків.

Бійці використовують "покемонів" (сленгова назва, що виникла від російської абревіатури ПКМ), тікають, мов чорти від ладану. Про це йдеться на сторінці штабу ООС.

"Українські зброярі не сидять, склавши руки, а наповнюють Збройні Сили України все більш досконалим озброєнням, якому нерідко немає аналогів у світі. Однак і те, що залишилося Україні у спадок від колишнього СРСР, використовується на повну потужність. Кулемет Калашникова було прийнято на озброєння ще 1961 року, а ПКМ (кулемет Калашникова модернізований) - на озброєнні з 1969 року, і відрізняється від попередника меншою масою. Але і на сьогодні, це один з найпопулярніших видів зброї на "нулях", - йедться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбас перекинуть "іхтамнєтов" із Ростова та Сирії

У зоні проведення Операції об'єднаних сил розпочалося практичне впровадження інтеграційної платформи "ДЕЛЬТА". Тепер військові зможуть на новому рівні здійснювати процеси загальновійськового планування та управління.

Зараз ви читаєте новину «Військові показали, як на передовій працюють "покемони"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути