Ексклюзиви
четвер, 21 травня 2020 09:44

Військова техніка на вулицях ЛДНР: що відбувається в псевдореспубліках

Підконтрольні Москві уряди так званих ЛНР і ДНР заявили про приведення своїх військ у бойову готовність через нібито обстріли з українського боку.

За повідомленням "Новостей Донбасса", на вулицях Донецька з'явилася військова техніка, всі військові частини в місті обгороджують.

За заявою начальника так званої народної міліції Едуарда Басуріна, в підрозділах терористів встановлено цілодобове чергування, здійснюють охорону й оборону гарнізонів, стратегічних об'єктів, штабів і командних пунктів, виставлено додаткові пости, організовано патрулювання.

Автор: Telegram/Типовий Донецьк
  Техніка бойовиків у Донецку
Техніка бойовиків у Донецку

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики обстріляли будинки мирних жителів на Донбасі

Бойовиків, які перебувають на полігонах і в районах навчання, повернули в гарнізони, особовий склад відкликано з відпусток і відряджень.

Очевидці також повідомляють у соцмережах про пересування військової техніки в Луганську, зокрема, по вулиці Коцюбинського.

Раніше президент Володимир Зеленський заявив, що керівник української делегації в ТКГ Леонід Кучма терміново скликає засідання в Мінську. Причина – заяви ватажків так званих ЛНР і ДНР про мобілізацію військ на тимчасово окупованих територіях.

Зараз ви читаєте новину «Військова техніка на вулицях ЛДНР: що відбувається в псевдореспубліках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути