пʼятниця, 01 грудня 2017 10:08

"Військкомати" ДНР шукають військовозобов'язаних і найманців

"Військкомати" ДНР шукають військовозобов'язаних і найманців
АК заповнюють найманцями з колишніх радянських республік. Фото: Донбас - Depo.ua

"Бойові підрозділи" терористичного угрупування ДНР неукомплектовані в середньому на 50%.

Терористичне угрупування заповннюють найманцями з колишніх радянських республік, в основному з РФ. Про це розповів координатор "Інформаційного спротиву" Дмитро Тимчук в Facebook.

"Частка особового складу з місцевого населення не перевищує 30% від усього особового складу НЗФ, а частка осіб, які брали участь в реальних боях протягом 2015-2016 рр, становить не більше 15%", повідомив Тимчук.

За словами експерта, медслужба 1-го "армійського корпусу" ДНР активно укомплектовує медперсоналом госпіталь псевдореспубліки.

"Підготовлених кадрів не вистачає, в зв'язку з чим командування окупантів прийняло рішення залучити персонал медичних навчальних закладів", - розповів він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Поступово відрізаємо Горлівку від Донецька", - військовий експерт

У свою чергу, штаб "1-го АК" проводить розслідування по провальну роботу "військкоматів" ДНР з обліку військовозобов'язаних медиків.

"Переважна кількість військовозобов'язаних медиків не прибуває для обліку та звірки за викликом військкоматів. Така картина спостерігається в багатьох "комісаріатах" великих міст - Донецька, Макіївки, Горлівки. При цьому "військкомати" виправдовуються тим, що основна маса значаться по обліку медиків або змінили місце проживання, або взагалі виїхали "з території" ДНР", - зазначив Тимчук.

Раніше повідомлялося, що четверо осіб шпигували в АТО на користь Росії. У ГПУ затвердили та направили до суду обвинувальний акт стосовно чотирьох людей за державну зраду.

Зараз ви читаєте новину «"Військкомати" ДНР шукають військовозобов'язаних і найманців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути