четвер, 18 березня 2021 02:22

Війна на Донбасі триватиме ще 15 років - Арестович

Війна на Донбасі триватиме ще 15 років - Арестович
Арестович заговорив про повномасштабний конфлікт на Донбасі. Фото: 5 канал

Україна прагне до вирішення ситуації на Донбасі дипломатичним шляхом, але в найближчі 15 років потрібно бути готовими до повномасштабного конфлікту.

"Треба вирішувати ситуацію на Донбасі політико-дипломатичним шляхом, але готувати сферу безпеки і оборони до можливого повномасштабного конфлікту", - заявив спікер української делегації в Тристоронньої контактній групі Олексій Арестович в "Ток-шоу №1" з Василем Головановим на каналі "Україна 24".

Військові конфлікти "всіх з усіма" в світі триватимуть щонайменше до 2035 року і Україні не вдасться залишатися осторонь.

"Ми будемо мати справу з війною всіх проти всіх в сірих зонах. Така світова савана настала - принаймні до 2035 року триватимуть військові конфлікти у всіх сферах, конфлікти всіх з усіма. І Україна, як країна, яка знаходиться на межі геополітичних епох , ми точно не пройдемо повз цього. Це не перша українсько-російська війна і, на жаль, не остання", - заявив спікер України в ТКГ.

Основне завдання для нашої держави зараз - стати настільки сильною, щоб кожен потенційний агресор розумів, що "дуже дорого воювати з Україною, щоб військові дії навіть не розглядалися".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Пішов на х*й" - Арестович обматюкав на вимогу писати українською мовою

Також він заявив, що будь-які обговорення в Україні провалу спецоперації із затримання бойовиків ПВК "Вагнера" ​​є порушенням закону про держтаємницю і можуть мати наслідки у вигляді кримінального покарання.

Зараз ви читаєте новину «Війна на Донбасі триватиме ще 15 років - Арестович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути