Ексклюзиви
четвер, 21 листопада 2019 20:05

Війна на Донбасі: повідомили про поранених

Війна на Донбасі: повідомили про поранених
Бойовики 4 рази порушили перемир'я. Фото: DW

На Донбасі від початку доби бойовики 4 рази обстріляли українські позиції.

Збройні формування РФ використали протитанковий ракетний комплекс, озброєння БМП, гранатомети різних систем та великокаліберні кулемети. Про це повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил в Facebook.

"2 обстріли позицій українських захисників російські окупаційні війська здійснили у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ": неподалік Шумів – з протитанкового ракетного комплексу; біля Кіндрашівської-Нової – з підствольних гранатометів.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник також здійснив 2 обстріли по укріпленнях Об'єднаних сил: біля Водяного – з гармат БМП-1 та автоматичних гранатометів; неподалік Невельського – з великокаліберних кулеметів", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Граната потрапила прямо у траншею - з'явились подробиці бою і пораннення шістьох воїнів ЗСУ

Бойові травми внаслідок обстрілів отримали 3 українських військовослужбовців.

До кінця року армія отримає ще близько 54 тисяч шт. боєприпасів різного призначення, понад 800 приладів нічного бачення. Також до Збройних сил надійде понад 2800 зразків озброєння в військової техніки.

Зараз ви читаєте новину «Війна на Донбасі: повідомили про поранених». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути