Ексклюзиви
неділя, 23 квітня 2017 22:49

Від вибуху авто ОБСЄ загинув громадянин США

Від вибуху авто ОБСЄ загинув громадянин США
Олександр Хуг. Фото: 112

Перший заступник глави Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ Олександр Хуг уточнив, що внаслідок підриву автомобіля ОБСЄ загинув громадянин США, співробітник місії.

Про це Хуг сказав, відповідаючи на запитання журналістів у п'ятницю в Києві, повідомляє "Укрінформ".

"Один член патруля, громадянин Сполучених Штатів Америки загинув. Три члени патруля, які перебували в іншому автомобілі, не постраждали і повернулися на базу місії. Два члени патруля - громадяни Німеччини і Чехії - зараз перебувають на медичному огляді в Луганську", - сказав Хуг.

Він зазначив, що дорога, на якій стався вибух, раніше використовувалася як місцевими жителями, так і спостерігачами ОБСЄ, тобто була безпечною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меркель відреагувала на вибух авто ОБСЄ

Сьогодні, 23 квітня на фугасі підірвався автомобіль зі спостерігачами ОБСЄ. Загинув один із співробітників патруля Спеціальної моніторингової місії організації в Україні.

Зараз ви читаєте новину «Від вибуху авто ОБСЄ загинув громадянин США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути