пʼятниця, 27 січня 2017 06:55

Від потужного обстрілу загинули двоє українських військових

Від потужного обстрілу загинули двоє українських військових

Російсько-окупаційні війська, ігноруючи будь-які домовленості, ведуть обстріли з мінометів різних калібрів та важкої артилерії.

Загалом за минулу добу зафіксовано 63 обстріли. Двоє наших військовослужбовців загинуло. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

На Маріупольському напрямку зі 152 міліметрової артилерії, танків, БМП, гранатометів та стрілецької зброї вони обстрілювали Широкине, а зі 122 міліметрової – Талаківку.

З мінометів різних калібрів окупанти вели вогонь по Лебединському, Красногорівці, Талаківці, та Водяному. З гранатометів та стрілецької зброї – по Новогригорівці, Гнутовому та Павлополю. А по Новотроїцькому вогонь вів снайпер.

На Луганському напрямку бойовики піддали обстрілам РСЗВ БМ-21 "Град" Новозванівку, випустивши у бік наших позицій 20 снарядів. Тут же бойовики застосували і 122 міліметрову артилерію. Кримське, Новотошківське, Новозванівку, Водяне, Новоолександрівку та Попасну обстріляли зі 120 та 82 міліметрових мінометів – йдеться у повідомленні.

На Донецькому напрямку також використовували міномети різних калібрів, обстрілюючи наші позиції в районі Авдіївки, Верхньоторецького, Зайцевого. З гранатометів різних систем та стрілецької зброї – Новгородське, Кам'янку та Авдіївку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обстріляли українських медиків

За минулу добу бойовики не припиняли обстріли позицій українських військ.

Із різних видів озброєння били по Авдіївці.

Зараз ви читаєте новину «Від потужного обстрілу загинули двоє українських військових». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути