неділя, 25 жовтня 2020 23:15

Вибори на окупованих територіях: у Зеленського назвали умови проведення

Вибори на окупованих територіях: у Зеленського назвали умови проведення
Зокрема, необхідними умовами є повна деокупація та відновлення безпечних умов життя. Фото: Офіс президента

В Офісі президента розповіли, коли проведуть місцеві вибори на тимчасово окупованих територіях Донбасу та Криму та назвали ряд умов для проведення.

"Ми обов'язково повернемо конституційний порядок до всіх нині непідконтрольних Україні районів Донецької та Луганської областей, Автономної республіки Крим та міста Севастополя. На частині нашої території станом на цей час неможливо провести справді демократичні вибори", - йдеться у повідомленні пресслужби ОП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Партія Зеленського не отримує перші місця у низці міст - екзитпол

Зокрема, необхідними умовами є повна деокупація та відновлення безпечних умов життя.

"Але після повної деокупації, відновлення цілком безпечних умов для життя та політичної роботи, після виведення з території України всіх незаконних збройних формувань і сил держави-агресора будуть проведені вибори й там, де їх і досі неможливо провести згідно з українським законодавством і міжнародними стандартами", - запевнили у Зеленського.

25 жовтня в Україні відбулися місцеві вибори. Українці обирали сільських, селищних, міських голів і депутатів сільських, селищних, міських, районних, обласних та районних у містах рад.

Зараз ви читаєте новину «Вибори на окупованих територіях: у Зеленського назвали умови проведення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути