неділя, 29 липня 2018 10:52

Ви - еліта: Україна відзначає День Сил спеціальних операцій

Ви - еліта: Україна відзначає День Сил спеціальних операцій
29 липня в Україні відзначають День Сил спецоперацій. ФОТО: Міноборони

Сьогодні в Україні відзначається День Сил спеціальних операцій. Військових у соцмережах привітали президент Петро Порошенко, міністр оборони Степан Полторак та начальник Генштабу Віктор Муженко.

Глава держави розмістив привітання у своєму Twitter.

"Сили спеціальних операцій – еліта Збройних Сил України. Вітаю воїнів!", - написав Порошенко.

Степан Полторак побажав військовим і далі так само успішно виконувати покладені на них завдання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Небойових втрат серед бійців АТО скоротилася на 36%

"Пишаюся унікальними професіоналами, які свідомо та мотивовано служать у елітному підрозділі українського війська - Силах Спеціальних Операцій. Ви виконуєте важливі та небезпечні завдання, відважно й сміливо підходячи до реалізації оперативних задумів, зокрема у найнебезпечніших бойових умовах. Вдячний за досягнені вами бойові результати.
Бажаю всім військовослужбовцям ССО ЗС України успішно виконувати покладені на вас завдання, активної праці над собою, вчитися і тренуватися заради перемог, яких повинно бути багато", - написав міністр оборони.

У свою чергу Віктор Муженко зазначив, що в українців немає альтернативи окрім перемоги у війні. Закликав військових зробити все можливе і неможливе, аби її досягти.

День Сил спеціальних операцій відзначається із 2016 року.

Військові пошуковці намагаються ідентифікувати 85 тіл загиблих на території Донбасу. Майже половина з них - військовослужбовці. Про це розповів координатор гуманітарного проекту ЗС України "ЕВАКУАЦІЯ 200" підполковник Михайло Котелевський

Зараз ви читаєте новину «Ви - еліта: Україна відзначає День Сил спеціальних операцій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути