Ексклюзиви
середа, 20 січня 2021 15:12

Ветеранку АТО затримали за "участь у параді полонених" - Білозерська вказала на помилку
5

19 січня поліція затримала у Києві військовослужбовицю Вікторію "Фортуну" Котеленець. Орієнтуючись на фото, слідчі вирішили, що вона схожа на особу, яка конвоювала українських полонених на "параді" в окупованому Донецьку 24 серпня 2014 року. Котеленець одразу повезли до суду на обрання запобіжного заходу.

Згодом програма розпізнавання облич NeuroIdentigraf засвідчила відсутність схожості ветеранки АТО Котеленець із конвоїркою. Більше того, програма встановила подібність із Ольгою Суховою, повідомила військовослужбовиця Олена Білозерська у Facebook.

Ветеранку АТО затримали за схожість на жінку, яка конвоювала полонених у Донецьку.
Фото: censor.net
Фото розшукуваної конвоїрки
Вікторія "Фортуна" Котеленець
Ольга Сухова
Вікторія "Фортуна" Котеленець

"На фото жінка, яка конвоювала українських полонених. Саме та, замість якої ветеранка АТО Котеленець перебуває у Лук'янівському СІЗО. Слідчі стверджують, що конвоїрка і Вікторія - це одна й та сама особа. Але ні, справжня конвоїрка ось, на цих фото: Ольга Сухова з Донецька. Що це саме вона, а не Вікторія Котеленець, засвідчила надсучасна програма розпізнавання облич", - написала Білозерська.

Чоловік підозрюваної Котеленець - лейтенант ЗСУ, вони разом виховують 2 дітей. Її неодноразово допитували в СБУ з приводу цих фото і щоразу переконувалися, що на фото не вона.

Прошу максимального репосту! На обох фото - одна й та сама людина, жінка, яка конвоювала українських полонених на так...

Опубліковано Оленою Білозерською Середа, 20 січня 2021 р.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Припинення конфлікту на Донбасі можливе лише за бажання Путіна - Арестович

Торік 4 громадянам України повідомили про підозру за фактами участі у незаконних збройних формуваннях ДНР та жорстокого поводження з військовополоненими. За версією слідства, вони брали участь у проведенні так званого параду полонених в окупованому Донецьку.

Зараз ви читаєте новину «Ветеранку АТО затримали за "участь у параді полонених" - Білозерська вказала на помилку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути