Ексклюзиви
середа, 21 лютого 2018 14:25

Вбили водія і викрали автобус - терористи ЛНР лякають місцевих вигадками про "українських диверсантів"

Вбили водія і викрали автобус - терористи ЛНР лякають місцевих вигадками про "українських диверсантів"
Терористи ЛНР після недавнього обстрілу Луганська з грантомета лякають мешканців фейками про "ворожих українських диверсантів"

Після нещодавнього обстрілу будівлі в Луганську з гранатомета бойовики ЛНР почали шукати "українських диверсантів" і залякувати їхніми звірствами місцевих жителів.

Про це повідомив координатор "Інформаційного спротиву" Дмитро Тимчук у Facebook.

"У Луганську і околицях окупанти активно проводять розшукові заходи для виявлення українських диверсантів з перекриттям доріг мобільними блок-постами та перевіркою транспортних засобів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У бій ідуть одні мужики" - підлітки специфічно бачать ЛНР – фото

Серед місцевих жителів активно поширюються панічні чутки, наприклад: "У Луганськ закинуто безліч українських ДРГ з гранатометами", "Українські диверсанти мінують зупинки громадського транспорту", "Диверсанти вбили водія і викрали автобус", - написав Тимчук.

У самопроголошеній ЛНР бойовики почали збирати дані про українських мобільних операторів, які раніше працювали в окупованому регіоні. Кажуть, що влітку хочуть відновити їхню роботу.

Зараз ви читаєте новину «Вбили водія і викрали автобус - терористи ЛНР лякають місцевих вигадками про "українських диверсантів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути