четвер, 11 квітня 2019 11:28

Вартові неба показали, як знищують ворога

Вартові неба показали, як знищують ворога
Змагання на кращий підрозділ, що має на озброєнні зенітні самохідні установки 2С6 "Тунгуска".\Leopolis.news

Об'єднані сили на Донбасі провели змагання на кращий підрозділ, що має на озброєнні зенітні самохідні установки "Тунгуска".

Жоден із екіпажів не отримав оцінку нижче "добре". А кращі зенітники несуть службу у 30 окремій механізованій бригаді, повідомляє прес-центр ООС.

"Рухаємось далі! Разом до перемоги! Слава Україні!" - підписали відео.

"Тунгуска" має швидкострільні гармати та 8 ракет. Вона утворює єдиний розвідувально-вогневий комплекс, який самостійно виявляє, супроводжує та знищує ворога на різних висотах і відстанях, і здатна утворити міцний купол захисту на лінії оборони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "За побратима": "холодноярівці" рознесли позицію бойовиків

Контактна група з мирного врегулювання ситуації на сході України висловилася за необхідність оголошення "пасхального перемир'я".

Підготовка до оголошення перемир'я в зв'язку з пасхальними святами стала основною темою зібрання, заявив спецпредставник ОБСЄ в Тристоронній контактній групі щодо ситуації на сході України Мартін Сайдік.

Зараз ви читаєте новину «Вартові неба показали, як знищують ворога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути