четвер, 06 грудня 2018 12:13

В Україні з'являться снайперські гвинтівки, що пробивають стіни

Україна купить у Канади снайперські гвинтівки які здатні вражати супротивника, що стоїть за стіною.

Країни знаходяться на завершальному етапі перемовин, заявив посол України в Канаді Андрій Шевченко під час слухань під час слухань у Постійному комітеті парламенту Канади із питань оборони.

"Після рішення Канади внести Україну до Контрольного переліку країн, до яких дозволені поставки автоматичної зброї, кілька канадських компаній скористалися новими можливостями в Україні. Як вже стало відомо, ми наближаємося до закриття угоди на постачання снайперських гвинтівок", - сказав Шевченко.

Автор: Телеканал 24
  Канадська  снайперська гвинтівка LTR 3 від компанії PGW Defense Technologies
Канадська снайперська гвинтівка LTR 3 від компанії PGW Defense Technologies

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна успішно випробувала нову ракету

Снайперська гвинтівка, яку можуть продати Україні, це LRT-3. Гвинтівка канадської компанії PGW Defense Technologies для ведення бою з противником, що знаходиться за стіною. ЇЇ приклад можна налаштувати індивідуально під характеристики стрільця.

Бійці 36 бригади морської піхоти проводять випробування нових десантно-штурмових катерів моделі "Кентавр-ЛК" у Чорному морі поблизу Одеси.

"Створені на базі бронекатерів типу "Гюрза-М" десантно-штурмові катери "Кентавр-ЛК" морпіхи перевіряють під час ходових випробувань на стійкість, а також спорядження та систему озброєння", - розповів представник ВМС ЗСУ Василь Радчук.

Зараз ви читаєте новину «В Україні з'являться снайперські гвинтівки, що пробивають стіни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути