Ексклюзиви
середа, 27 грудня 2017 08:04

У Росії в прямому ефірі визнали наявність своїх танків на Донбасі

У Росії в прямому ефірі визнали наявність своїх танків на Донбасі
Соловйов завжди намагається виправдати російську агресію в Україні. Фото: uapress.info

Костянтин Затулін, перший заступник голови Комітету Державної Думи у справах СНД, євразійської інтеграції, зв'язків зі співвітчизниками, керівник Інституту країн СНД визнав наявність російських танків на Донбасі.

Як повідомляє "Обозреватель", це сталося в ефірі пропагандистської програми "Вечір з Володимиром Соловйовим" на телеканалі "Росія 24". Затулін відповідав на зауваження Грега Вайнера, так званого американського журналіста, про те, що 300 танків РФ знаходяться на території України та зірвався і сказав: "Якщо там і є танки - то вони протистоять іншим танкам".

Після цього послідувало красномовне мовчання ведучого, який завжди намагається виправдати російську агресію в Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Різдвяне" перемир'я в зоні АТО: Бойовики обстрілюють позиції ЗСУ

Російська радіостанція "Ехо Москви" запустила нове опитування, поцікавившись у росіян, кого вони більше бояться зустріти вночі - чеченця чи українця. Опитування проводять на сайті радіостанції. "Зустріти представника якої національності у темну пору ви побоюєтеся?" - звучить питання. 2292 (58%) з них вказали, що бояться зустріти українця, а 1237 осіб (31%) - чеченця. 427 осіб не змогли відповісти на питання.

Зараз ви читаєте новину «У Росії в прямому ефірі визнали наявність своїх танків на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути