середа, 06 липня 2022 23:06

В ОРДО росіяни видаватимуть воду за паспортом – фото

У тимчасово окупованому Донецьку російські загарбники з 7 липня видаватимуть бутильовану воду цивільним тільки за наявності паспорту.

Мешканцям, які не мають реєстрації, питання з водою пропонують вирішувати в окремому порядку. Про це повідомляє інформагенція "УНІАН".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Маріуполі мешканці вийшли на громадський бунт – окупанти сховалися

"Воду можна отримати в пунктах роздачі води на всіх зареєстрованих членів сім'ї за наявності паспорта та свідоцтва про народження дітей", – йдеться в повідомленні окупантів.

Автор: "УНІАН"
  Отримати бутильовану воду з 7 липня можна лише за наявності паспорту
Отримати бутильовану воду з 7 липня можна лише за наявності паспорту
Питна вода залишається проблемою номер один в Маріуполі. Вона недоступна, навіть низької якості. За словами окупантів, вони підключили до водопостачання 502 будинки, включаючи приватні.
У Маріуполі залишаються приблизно 150–170 тис. людей. Мешканці п'ють воду з каналізації. У місті поширюється холера, грабують пенсіонерів.
Зараз ви читаєте новину «В ОРДО росіяни видаватимуть воду за паспортом – фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути