четвер, 12 квітня 2018 11:55

"На початку літа" - розповіли, коли від Росії чекати нових провокацій

"На початку літа" - розповіли, коли від Росії чекати нових провокацій
Росіяни готуються до військових провокацій на початку літа, прикриваючись навчаннями. Фото: YouTube

Російські війська готують на початок літа провокації на окупованому Донбасі.

Про це повідомив координатор "Інформаційного спротиву" Дмитро Тимчук.

"Наприкінці березня відбулася зустріч заступника директора Федеральної служби військ національної гвардії Росії ("Росгвардія") генерала - полковника Сергія Захаркіна та начальника управління цього ж відомства полковника Дмитра Суханова із завідуючим сектором із взаємодії з "Росгвардією", так званого "військового синодального відділу" РПЦ ієреєм Романом Богдасаровим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Розіб'ємо за лічені тижні" - по Донбасу зробили оптимістичний прогноз

Захаркін повідомив ієрею Богдасарову, що в травні цього року на території Ростовської області плануються масштабні військові навчання "Росгвардії" і акцентував увагу представника РПЦ на тому, що в цих навчаннях "вже обов'язково повинні взяти участь військові священики". Таким чином, з урахуванням вищезазначеного, а також раніше отриманої інформації, в кінці весни - на початку літа цього року не виключається здійснення Росією провокаційних військових дій на Сході України", - сказав Тимчук.

Росія зігнала свої війська на кордон з Україною, аби шантажувати світову спільноту й знищити всі докази своєї причетності до розв'язання війни на Донбасі. Такий прогноз озвучив генерал-лейтенант Василь Богдан.

Зараз ви читаєте новину «"На початку літа" - розповіли, коли від Росії чекати нових провокацій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути