четвер, 07 березня 2019 08:47

В мережі показали наслідки ударів бойовиків ДНР по мирних жителях
7

Фото: ОТУ "Північ"

Бойовики ДНР обстріляли медичний пункт в селищі Травневе, Донецької області. Там роздавали гуманітарну допомогу для мирних жителів. Про це повідомляє мобільна прес-група ОТУ "Північ".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики черговий раз нагадали жителям Донбасу, що Росія ворог

У обстріляній будівлі представники цивільно-військового співробітництва, гуманітарних українських і міжнародних організацій роздавали безкоштовну гуманітарну допомогу. Під час обстрілу в будівлі було багато людей похилого віку.

"Але це не зупинило варварів з російсько-окупаційних військ. Вибух пострілу, випущеного з РПГ-7, який тримав в руках російський солдат, пролунав серед білого дня. Навіть не знаю, як можна назвати цю тварину в людській подобі, яка цілилась і вистрілила в будинок, де було багато мирних людей. Напевно, такі люди з легкістю могли б розстріляти рідного батька, прикриваючись тим, що у них був наказ і фейкова відповідальність перед такими ж фейковими псевдореспубліками", - йдеться в повідомленні.

В Україні почали випускати реактивні вогнемети. Серійне виробництво реактивних піхотних вогнеметів РПВ-16 налагодили Державний Науково-дослідний інститут Хімічних продуктів разом з іншими українськими підприємствами.

Зараз ви читаєте новину «В мережі показали наслідки ударів бойовиків ДНР по мирних жителях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути