пʼятниця, 06 січня 2017 17:52

В мережі насміхаються з витівок бойовиків

В мережі насміхаються з витівок бойовиків

Бойовики скасували комендантську годину в новорічну ніч, після чого повернули її. Ще "пов'язали" усіх, хто продовжував святкувати 2 і 3 січня. Про це написав на своїй сторінці в Facebook журналіст і блогер Денис Казанський.

За його словами, на одну ніч Захарченко скасував для донетчан комендантську годину, але наступного дня не просто повернув її назад, а ще й 2 і 3 січня заарештував понад 400 мешканців міста за порушення режиму.

"Негідники посміли гуляти і розважатися 2 і 3 січня! Не для того їх від клятої хунти звільняли, щоб життю радіти", - іронізує Казанський.

Журналіст порівняв цю ситуацію з часами правління в СРСР Юрія Андропова, коли влада практично повністю контролювала громадян.

ЧИТАЙТЕ ТАТКОЖ: Жебрівський прогнав краматорських колядників з приймальні

"Сподіваюсь, пропісочили на зборах партланки и всіх вигнали з піонерів з подальшим остракізмом", - сміються у коментарях.

Про результати затримки людей бойовики написали на своєму сайті.

Зараз ви читаєте новину «В мережі насміхаються з витівок бойовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути