понеділок, 13 травня 2019 13:54

У київській школі змусили зняти виставку малюнків про дружбу з РФ

У київській школі змусили зняти виставку малюнків про дружбу з РФ
Виставка у школі №255 у Києві, яка обурила ветеранів АТО / фото: Роман Сініцин

У школі №255 міста Києва прибрали тематичну виставку дитячих малюнків після відвідин навчального закладу учасниками Дарницької спілки ветеранів АТО.

"Виставка" не провисіла у школі й дня, її відразу забрали після резонансу, який створили активісти у соцмережах, пише у себе на сторінці Facebook волонтер Роман Сініцин.

"Директорка школи – абсолютно проукраїнська жінка, у завуча зять – учасник АТО, чоловік і донька – військовослужбовці ЗСУ. Учні школи свіго часу допомагали збирати допомогу для АТО, коли це було потрібно. Вони самі обурені цим і називають "прикрим конфузом", кажуть, що не бачили, що там повісили", – пише Сініцин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Договір про дружбу з Росією більше не чинний

Малюнки дітей розмістила вчителька початкових класів, із нею вже провели профілактичну бесіду. Діти малювали це вдома як "домашнє завдання".

Також дійшли згоди щодо уроків із патріотичного виховання для дітей за участі ветеранів АТО Дарницького району. За моєю інформацією, до процесу також включилась і СБУ, теж провели відповідні бесіди", – резюмує волонтер.

Учителям міста Макіївка, що на окупованій частині Донецької області, бойовики розіслали телефонограми зі збором підписів проти виборів президента України. Від однієї школи повинні підписатися від 30 до 50 осіб.

Зараз ви читаєте новину «У київській школі змусили зняти виставку малюнків про дружбу з РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути