субота, 01 квітня 2017 03:00

В ДНР введуть бартер замість зарплати

В ДНР введуть бартер замість зарплати
В ДНР платитимуть товарами. Фото: finanso.net

У ДНР підготували "законодавчу" базу для виплати заробітної плати працівникам "товарами, продукцією або наданням послуг".

Про це пише Depo.Донбас.

Так звана "народна рада" вже навіть затвердила перелік товарів, "не дозволених для виплати заробітної плати натурою".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Люди в ДНР відмовились ремонтувати танки бойовиків

"Заробітна плата не може виплачуватися товарами (продукцією, наданням послуг), які є соціально значущими або небезпечними для життя і здоров'я працівника і населення Республіки. Перелік включає продукцію стратегічного значення, вибухонебезпечні та отруйні речовини, наркотичні засоби, товари медичної промисловості, всі види алкогольної продукції, непродовольчі товари народного споживання, продовольчі товари народного споживання промислової переробки та інші", – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що на тлі "націоналізації", що триває у ДНР, продовжує зростати напруженість серед працівників вугільних підприємств. Зокрема з приводу значного скорочення їхніх зарплат.

Також відомо, що терористи 9 місяців не платять зарплату працівникам на підприємстві транспортного машинобудування. На ньому ремонтують танки бойовиків.

Зараз ви читаєте новину «В ДНР введуть бартер замість зарплати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути