середа, 14 лютого 2018 14:54

Утворення ДНР фінансував Олександр Янукович

Утворення ДНР фінансував Олександр Янукович
Син Віктора Януковича Олександр фінансував створення ДНР. Так Віктор Янукович намагався виторгувати в Кремля можливість залишитися на посаді.

Під час розгортання конфлікту на Донбасі сепаратистів фінансував син екс-президента України Віктора Януковича Олександр.

З такими показами у залі суду виступив Ілля Пономарьов, екс-депутат Державної думи Російської Федерації, передає Interfax-Україна.

"За тією інформацією, яку я маю, первинний етап того, що відбувалося на Донбасі з утворенням ДНР і ЛНР, фінансувався Олександром Януковичем", - сказав Пономарьов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Міняють Донбас на Крим" – посол про мету війни Росії проти України

Додав, що таким чином колишній президент України Віктор Янукович виконував узяті на себе зобов'язання в обмін на обіцянку Кремля залишитися на посаді.

Також екс-депутат Держдуми розповів, що Росія фінансує терористичні ЛНР і ДНР через кілька каналів. Серед них - і офіційні міністерства.

Зараз ви читаєте новину «Утворення ДНР фінансував Олександр Янукович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути