Ексклюзиви
четвер, 02 липня 2020 09:20

"Усім до лампочки": мешканці окупованої Макіївки скаржаться на життя

Жителі окупованої Макіївки на Донеччині поскаржилися на безліч проблем, які не може вирішити так звана влада республіки. Серед них - невиплати зарплат, відсутність безперебійного водопостачання та освітлення навіть у центрі міста.

"Безліч раз зверталися до відділу оперативного реагування з питань житлово-комунального господарства з проблемою відсутності вуличного освітлення, однак там лише відповідають, що передадуть заявку", – написала Катерина Черненко в спільноті "У Макіївці". Додала, що в темряві люди не тільки ризикують отримати травми, а й стати жертвами злочинців.

Автор: vk.com
  Жителі окупованої Макіївки на Донеччині  поскаржилися на безліч проблем, які не може вирішити так звана "влада республіки"
Жителі окупованої Макіївки на Донеччині поскаржилися на безліч проблем, які не може вирішити так звана "влада республіки"

У коментарях їй відповіли, що для жителів ЛДНР це не головна проблема. Більше хвилюють невиплати зарплати.

"Про які права ви говорите, я вас благаю. Людям зарплату не платять і всім до лампочки, а ви про лампочки говорите", – написав Андрій Сафронов.

Автор: vk.com
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Путінський мір": у мережі показали фото окупованого Луганська

"Добре, що тепер народна республіка. Одразу Макіївка розцвіла", – пожартував у Twitter блогер Денис Казанський.

Автор: Twitter/Денис Казанський
 

"А у нас вода через день - по кілька годин, і нічого - звикли. Алчевськ, ЛНР, - написав під повідомленням Казанського Владислав Овчинников.

У мережі показали сьогодення окупованого Донецька. Світлини міста опублікував блогер з ніком "Фашик Донецький". Блогер також звернув увагу на розруху й занепад у так званій республіці. Наприклад, "зарослі травою рейки - явна ознака того, що" республіка розвивається".

Зараз ви читаєте новину «"Усім до лампочки": мешканці окупованої Макіївки скаржаться на життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути