четвер, 10 грудня 2020 04:17

Посилений карантин: КПВВ на Донбасі будуть працювати в звичайному режимі

Посилений карантин: КПВВ на Донбасі будуть працювати в звичайному режимі
КПВВ на Донбасі будуть працювати в звичайному режимі. Фото: Кореспондент

Всі контрольно-пропускні пункти в'їзду-виїзду на лінії розмежування на Донбасі продовжать працювати в штатному режимі під час посиленого карантину з 8 по 24 січня.

"З 8 по 24 січня в Україні будуть введені посилені карантинні обмеження для того, щоб не допустити поширення нової хвилі захворюваності Covid-19. При цьому, за ініціативою міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, була збережена штатна робота всіх КПВВ" , - повідомило Міністерство реінтеграції окупованих територій на своєму сайті.

Урядовці підтримали дану пропозицію, при цьому засудивши блокування роботи КПВВ з боку РФ як на адмінграніцах з Кримом, так і в Донецькій і Луганській областях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ресторанам пом'якшили карантин на новорічну ніч

Нагадаємо, 9 грудня Кабінет Міністрів продовжив карантин і режим надзвичайної ситуації в Україні до 28 лютого 2021 року і посилив карнтін з 8 по 24 січня.

Зараз ви читаєте новину «Посилений карантин: КПВВ на Донбасі будуть працювати в звичайному режимі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути