Ексклюзиви
четвер, 24 вересня 2020 18:03

Помер морський піхотинець, який в червні отримав поранення

Помер морський піхотинець, який в червні отримав поранення
20 червня Констянтина тяжко поранив снайпер Фото: hromadske.radio

У лікарні помер морський піхотинець Костянтин Оверко. Він три місяці боровся за життя. 20 червня Констянтина тяжко поранив снайпер. Про це повідомив 503-й окремий батальйон морської піхоти у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі підірвався військовий з Львівщини

"Більше трьох місяців Костянтин Оверко боровся за життя, переніс більше 30 складних операцій. 20.06.2020 його важко поранив снайпер. Сьогодні вночі 24.09.2020 Костя помер у лікарні. Борсуки приносять співчуття близьким загиблого", — написали на сторінці.

У фонді "Повернись живим" додали, що весь цей час лікарі відчайдушно боролися за нього, щомиті була поряд його мати, а сам Костя намагався скористатися кожним шансом прожити ще бодай один день.

У зоні проведення операції Об'єднаних сил підірвалися двоє військових. Бійців ушпиталили та надали кваліфіковану допомогу.

Зараз ви читаєте новину «Помер морський піхотинець, який в червні отримав поранення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути