Ексклюзиви
неділя, 02 серпня 2020 09:00

Російські найманці провокують українських воїнів

Російські найманці провокують українських воїнів
Бойовики тричі обстрілювали воїнів ЗСУ. Вогонь був неприцільний. Тому наші воїни вогонь у відповідь не відкривали. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA

За минулу добу збройні формування Російської Федерації тричі обстрілювали воїнів ЗСУ.

Обстріли були неприцільні. У вечірній час противник зі стрілецької зброї провокував наших оборонців біля населеного пункту Піски. Українські воїни на провокації не піддалися та вогонь у відповідь не відкривали, повідомили в штабі Операції об'єднаних сил.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кулеба розповів, чого вимагатимуть у переговорах із Росією про Донбас

"Втрат, внаслідок ворожих обстрілів, немає. Водночас, минулої доби двоє військовослужбовців зі складу Об'єднаних сил травмувалися. Один воїн зачепив ногою невідомий вибуховий предмет і отримав осколкові поранення. А другий захисник – травмував руку на одному з опорних пунктів. Обох військовослужбовців доставили до лікувальних закладів. Обставини з'ясовуються", - сказано в повідомленні.

За поточну добу обстрілів у районі операції Об'єднаних сил не зафіксовано.

З 27 липня до вечора 31 липня Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ зафіксувала 225 порушень режиму припинення вогню. СММ зафіксувала озброєння, розміщене з порушення ліній відведення по обидві сторони від лінії зіткнення.

Зараз ви читаєте новину «Російські найманці провокують українських воїнів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути