Ексклюзиви
четвер, 23 травня 2019 19:01

Українських військових обстріляли з важкого озброєння

Українських військових обстріляли з важкого озброєння
На Донбасі бойовики застосували міномети калібрів 120 і 82 мм. Фото: Znaj.ua

На Донбасі від початку доби бойовики 6 разів порушили режим припинення вогню.

Збройні формування РФ вели вогонь по українських позиціях із мінометів калібрів 120 і 82 мм, протитанкових ракетних комплексів, станкових протитанкових гранатометів та стрілецької зброї. Про це повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил в Facebook.

"У районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Схід" ворог 5 разів обстріляв позиції Об'єднаних сил: двічі поблизу населених пунктів Миколаївка і Піски – з протитанкових ракетних комплексів; тричі біля населених пунктів Старогнатівка і Чермалик – зі станкових протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Північ" ворог із мінометів калібру 120 і 82 мм і великокаліберних кулеметів обстріляв позиції Об'єднаних сил поблизу населеного пункту Золоте-4", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Паспорти РФ першочергово отримують ті, кому вже нічого втрачати - Тимчук

Втрат серед українських військовослужбовців немає.

Близько 400 морпіхів зі складу Об'єднаних сил здобули право носити "штормовий" берет. Усі вони виконують бойові завдання в зоні проведення ООС.

Зараз ви читаєте новину «Українських військових обстріляли з важкого озброєння». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути