Ексклюзиви
пʼятниця, 27 березня 2020 19:52

Українських військових на Донбасі обстріляли з артилерії

Українських військових на Донбасі обстріляли з артилерії
Бойовики 5 разів порушили режим перемир'я. Фото: Reuters

На Донбасі від початку доби бойовики п'ять разів порушили режим припинення вогню.

Збройні формування РФ обстріляли українські позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Про це повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил в Facebook.

"У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" поблизу Талаківки ворог випустив 6 мін з 82-мм міномета, а також використав станковий протитанковий гранатомет. По оборонцях Павлополя противник вів вогонь із міномета калібру 82 мм із використанням 3 мін, автоматичного станкового гранатомета та великокаліберних кулеметів. Неподалік Водяного ворог застосував протитанковий ракетний комплекс. Поблизу населеного пункту Піски сьогодні зафіксовано обстріл з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" ворог обстріляв позиції українських захисників неподалік Луганського з ручних протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тристороння контактна група провела відеоконференцію

Внаслідок ворожих обстрілів втрат серед українських військовослужбовців немає.

Протягом березня окупанти перекинули на окупований Донбас рекордну кількість техніки, боєприпасів та пального. Про це під час брифінгу заявив речник Міністерства оборони Михайло Шаравара.

Зараз ви читаєте новину «Українських військових на Донбасі обстріляли з артилерії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути