пʼятниця, 08 вересня 2017 17:37

Українські журналісти побували у лігві бойовиків

Українські журналісти побували у лігві бойовиків
Окупований Донецьк

Українські журналісти побували в окупованому Донецьку і зняли життя міста на приховану камеру.

Відео опублікувала ТСН.

В окупованих магазинах продають українські продукти. Але за шаленими цінами. Покупців мало. У деяких супермаркетах касири носять форму працівників АТБ, хоча самі магазини окупанти перейменували. У відділеннях "Приватбанку" облаштували філії "Сбербанка России".

Журналістам вдалося відзняти кортеж голови невизнаної республіки Олександра Захарченка. Автомобілі броньовані та без номерів. Оточують бойовика озброєні російські найманці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В українському місті продають цигарки із ДНР

А з початком комендантської години в місті російські найманці та місцеві бойовики починають обстрілювати позиції ЗСУ із житлових кварталів.

Ватажок ДНР Олександр Захарченко 7 вересня взяв участь у мітингу на Савур-Могилі, присвяченому 74-й річниці визволення Донбасу від німецько-фашистських загарбників. Місцеві журналісти проілюстрували захід за участю "глави" фотографіями, на яких зовсім немає мирних жителів.

Зараз ви читаєте новину «Українські журналісти побували у лігві бойовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути