середа, 22 листопада 2017 13:01

Українські військові звільнили кілька населених пунктів - волонтер

Українські військові звільнили кілька населених пунктів - волонтер
Фото: rbc.ua

Військові різних подрозділів 54-ї бригади і 24-го батальйону "Айдар" провели військову операцію на Світлодарській дузі. У результаті військових дій українських підрозділів були звільнені кілька селищ.

Про це повідомляє волонтер Юрій Мисягін у Facebook.

За його словами, українські воїни були змушені провести військову операцію через систематичні провокації і обстріли наших позицій на Світлодарській дузі із забороненого Мінськими домовленстями важкого озброєння.

"Це неодноразово зафіксовані обстріли мінометами 82-го і 120-го калібру, ствольної артилерії 122-го калібру і "Граду", - пише він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Кожен день обстрілюють" - як українські військові тримають оборону біля Донецького аеропорту

Військовий зазначає, що місцеві жителі їх зустрічали, як визволителів.

"У результаті цієї операції у нас з'явилися нові позиції розміром кілька квадратних кілометрів, на яких ми вже успішно закріпилися", - написано в повідомленні.

Ситуація у районі проведення АТО залишається тривожною та нестабільною. Російсько-окупаційні війська й далі не виконують домовленості щодо дотримання перемир'я. За минулу добу ворог 9 разів здійснював обстріли позицій Збройних Сил України.

Зараз ви читаєте новину «Українські військові звільнили кілька населених пунктів - волонтер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути