Ексклюзиви
вівторок, 07 липня 2020 17:14

Українські військові знищили спостережний пункт терористів

Українські військові знищили спостережний пункт терористів
ЗСУ знищили коригувальника бойовиків на Світлодарському напрямку. Фото: скріншот с видео

Українські військові знищили спостережний пункт російських терористів, з якого коригувався вогонь ворожої артилерії по наших позиціях.

Як повідомляє фонд "Повернись живим", виявити цей спостережник було складно, адже бойовики його добре замаскували та досить довго дошкуляли українським оборонцям на Світлодарському напрямку.

"Завдяки професійності та квадрокоптеру нашим військовим вдалося наблизитися майже впритул та виявити СПшку. Тож, ворожий корегувальник тут більше не працює", — говориться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські окупанти за добу зазнали суттєвих втрат

Волонтери підкреслили, що за роки війни на Донбасі квадрокоптери довели свою ефективність.

"Завдяки ним наші військові можуть детально вивчати позиції противника, місце перебування особового складу, корегувати вогонь власних засобів та унеможливлювати дії ворога. Та, на жаль, дрони часто потрапляють під роботу ворожого РЕБу. Але ті завдання, які вони виконують, того варті", — кажуть волонтери.

З 1 по 3 липня 2020 року в льотній бригаді ПвК "Центр" провели тактичні навчання. Для пошуку невідомої, малорозмірної цілі в небо підняли ескадрилью винищувачів МіГ-29. Відео з навчань опублікували на сторінці командування Повітряних сил у Facebook.

Зараз ви читаєте новину «Українські військові знищили спостережний пункт терористів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути