четвер, 09 лютого 2017 09:51

Україна стала топ-пріоритетом НАТО

Україна стала топ-пріоритетом НАТО

Україна залишається головним пріоритетом у порядку денному НАТО.

Про це заявив спецпредставник генерального секретаря Альянсу на зустрічі з українською делегацією у штаб-квартирі НАТО. Про це інформує прес-служба місії України при Альянсі.

"Під час зустрічі сторона НАТО зазначила, що Україна залишається топ-пріоритетом порядку денного Альянсу. Високий представник НАТО привітав зусилля України, спрямовані на запобігання і боротьбу з корупцією в секторі безпеки і оборони. Запевнив, що Альянс залишатиметься надійним партнером у цій діяльності", – йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: Спікер відреагував на референдум про вступ у НАТО

Також зазначено, що боротьба з корупцією - ключова умова для подальшої підтримки з боку країн-членів НАТО процесу реформування оборонної сфери України.

18 лютого у Мюнхені відбудеться щорічна конференція за участі представників оборонних відомств США та ЄС. Експерт Financial Times Фредерік Штудеманн прогнозує, що основним питанням зустрічі буде перспектива отримання Німеччиною ядерного потенціалу.

.

Зараз ви читаєте новину «Україна стала топ-пріоритетом НАТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути