четвер, 26 липня 2018 13:59

Україна має силою повертати Донбас і Крим - експерт

Україна має силою повертати Донбас і Крим - експерт
Україна повинна воєнним шляхом повертати забрані території. Фото 112.ua

Україні необхідно повертати окуповані території силовим шляхом, оскільки переговори в нормандському форматі не вирішать цю проблему.

"Переговори в нормандському форматі – це імітація політичного процесу, яку дуже люблять європейські бюрократи. Зустрічі в нормандському форматі – безглузда справа. Це переговори про можливість переговорів. Нормандський формат – механізм, який повинен хоч якось працювати. Тому його учасники робитимуть вигляд, що він живий. Путін не збирається вести себе цивілізовано", - сказав російський опозиціонер і політичний експерт Костянтин Боровий, повідомляє "Гордон".

Заходу немає про що говорити із Росією.

"Путін схильний до самоізоляції, і заважати йому не потрібно. Коли росіяни зрозуміють, що Путін небезпечний для їхньої країни, вони самі вийдуть на багатомільйонні мітинги. Ситуація в РФ зараз передреволюційна", – підкреслив Боровий.

Зустріч політичних директорів міністерств закордонних справ країн "Нормандської четвірки" повинна пройти в Берліні 26 липня. Останні переговори в нормандському форматі (Україна, Росія, ФРН, Франція) відбулися у Німеччині 11 червня, в них взяли участь міністри закордонних справ країн "четвірки".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали хитрий задум Кремля щодо виборів в Україні

Українським президентом має бути чесний, порядний політик, який не продасться Росії, не здасть інтересів України. Якщо політик забуває про Крим і Донбас, відмахується загальними фразами - це теж критерій того, що він - нечесний і проросійський.

Зараз ви читаєте новину «Україна має силою повертати Донбас і Крим - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути