субота, 24 березня 2018 13:01

"Вкрали і ручки від дверей" – показали фото 4-зіркового готелю в Донецьку

"Вкрали і ручки від дверей" – показали фото 4-зіркового готелю в Донецьку
4-зірковий готель "Європа" в окупованому Донецьку. Фото: Facebook/Александр Николаевич Болотин

У мережі показали фотографію 4-зіркового готелю "Європа" в окупованому Донецьку. Його відкрили за кілька років до війни, а після 2014 року бойовики захопили будівлю.

Знімки опублікував у Facebook прихильник "ДНР" Олександр Болотін.

"Кінець "Європи". Колись були тут софіти. І штори на вікнах тут були. Передові неофіти. Вкрали все, і ручку від дверей", - написав Олександр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали фото Авдіївки, яку знову обстріляли бойовики

"В коментарях до фото Болотін пише, що готель размародерили жителі Смолянки, а не "ДНРовцы". Може, це й так, я не знаю. Але якщо б не бойовики зі своєю антинародною республікою, то ніхто готель би не зачепив. Працювала б сьогодні спокійно, як раніше. Занепад і мародерство - наслідок захоплення влади угрупованням "ДНР", - прокоментував фото блогер Денис Казанський.

У мережі з'явилися нові фото "Донбас Арени" в окупованому Донецьку. Їх розмістив Вітторіо-Ніколя Рангело, італійський журналіст-пропагандист, який працює на ЛНР. На сайті пропагандист похвалився новими фото з Донецька. Видно, що стадіон поступово занепадає, адже бойовики за ним не доглядають.

Зараз ви читаєте новину «"Вкрали і ручки від дверей" – показали фото 4-зіркового готелю в Донецьку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути