Ексклюзиви
субота, 25 листопада 2017 10:16

Українські воїни, яких вважали загиблими, вийшли з-під обстрілів – минула доба у зоні АТО

Українські воїни, яких вважали загиблими, вийшли з-під обстрілів – минула доба у зоні АТО
fakty.ictv.ua

Двоє українських біців, яких 23 листопада зарахували до загиблих біля Кримського, наступного дня вийшли з-під обстрілів ворога та повернулися до своїх підрозділів.

Загалом, минулої доби терористи продовжили обстріли українських позицій. Однак ситуація залишається під контролем ЗСУ, передає прес-центр штабу АТО.

"На Луганському напрямку із настанням сутінок російсько-окупаційні війська грубо порушували Мінські домовленості на Світлодарській дузі. Під вогонь зі 120-мм мінометів потрапили наші опорні пункти неподалік Новолуганського. Також незаконні збройні формування неодноразово обстрілювали із мінометів, гранатометів, озброєння БМП та стрілецької зброї оборонців Луганського. Декілька разів противник відкривав вогонь по українських воїнах, котрі тримають оборону поблизу Лозового", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Фото зі звільненого українськими військами села Травневе - Reuters

На Донецькому напрямку російські найманці обстрілювали оборонців Пісків, з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – захисників Авдіївки і шахти Бутівка, а з гранатометів і озброєння БМП – підступи до Березового.

Втрат серед українських воїнів за минулу добу немає.

Українські військові звільнили від бойовиків села Травневе і Гладосове на Донеччині. У селах розгорнули медпункт та роздають гуманітарну допомогу.

Зараз ви читаєте новину «Українські воїни, яких вважали загиблими, вийшли з-під обстрілів – минула доба у зоні АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути