Ексклюзиви
понеділок, 30 листопада 2020 07:35

Українські військові роззброїли російських диверсантів і збили їхній безпілотник

Українські військові роззброїли російських диверсантів і збили їхній безпілотник
Підрозділи Збройних Сил України перебувають у готовності миттєво реагувати на будь-які дії противника. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA

Упродовж минулої доби, 29 листопада, в смугах відповідальності наших підрозділів російсько-окупаційні війська 4 рази порушили домовленості про перемир'я.

Бойових втрат та поранень серед особового складу Об'єднаних сил не було, повідомили в штабі.

"Режим припинення вогню збройні формування Російської Федерації та її найманці порушили у районі Катеринівки, застосувавши на цій ділянці гранатомети різних систем та міномети калібру 82 міліметри. Поблизу Попасної ворог вів вогонь з автоматичного станкового гранатомета, стрілецької зброї та ручного протитанкового гранатомета. Неподалік Луганського, підрозділ Об'єднаних сил своєчасно виявив висування диверсійно-розвідувальної групи противника. Українські захисники зірвали спробу ворожих диверсантів провести мінування позицій наших військ. Після вогневого контакту противник відійшов. На цій же ділянці українські воїни збили ворожий БПЛА типу "Гранат", який входить до комплексу забезпечення дій артилерії "Наводчик 2". Його ворожі диверсанти використовували для проведення розвідки та корегування свого підходу до наших позицій", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Горлівці потужні вибухи знищили живу силу та артилерію окупантів - журналіст

На шляху відступу ворожої ДРГ військовослужбовці підрозділу виявили засоби мінування російського виробництва, особисті речі диверсантів та інше військове спорядження.

Від початку поточної доби, 30 листопада, на усіх ділянках лінії розмежування спостерігається тиша, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

69 військовослужбовців України вважаються зниклими безвісти за даними ЗСУ. Пошукові роботи в зоні проведення бойових дій не припиняються. Але на непідконтрольних територіях бойовики не надають дозвіл на пошукові заходи.

Зараз ви читаєте новину «Українські військові роззброїли російських диверсантів і збили їхній безпілотник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути