неділя, 13 травня 2018 22:40

Українські військові отримали сучасне обладнання для розвідки

Збройні Сили України напередодні оголошення початку Операції об'єднаних сил отримали сучасне обладнання для розвідки, яке випробовують в тестовому режимі.

"Ми розпочали обладнання системи розвідки по всьому передньому краю. Обладнуємо спостережні пости більш сучасними, більш новітніми засобами розвідки, які дозволяють виявляти противника вдень і вночі. Виявляти у будь-яку погоду - у сніг, туман, дощ.

Забезпечувати передачу інформації на пункт управління в режимі онлайн", - розповів начальник розвідки Операції об'єднаних сил з позивним "Миколайович", повідомляє "5 канал".

Автор: 5 канал
 

Устаткування являє собою звичайний дрон і планшет з програмою. За допомогою безпілотника на окуповану територію перекидають сейсмічні датчики, які розпізнають будь-яку кількість людей і техніки при будь-якій погоді. Це позбавляє від необхідності ходити в розвідку і скорочує час отримання даних з декількох днів до декількох хвилин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні відновлять випуск бронетехніки

У разі вдалих тестів, цим обладнанням будуть оснащені всі підрозділи, які тримають оборону уздовж лінії зіткнення.

30 квітня в Україні закінчилася Антитерористична операція на Донбасі. В країні починається Операція об'єднаних сил.

Зараз ви читаєте новину «Українські військові отримали сучасне обладнання для розвідки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути